Komárom legújabb hotele, az Aranytál Hotel komplex szolgáltatásokkal várja a pihenni vágyókat. Vendégeink kényelmét szolgálja az ingyenesen használható saját parkolónk. A 2015-ben épült és átadott szálláshely mind kialakítása, mind felszereltsége miatt Komárom legnívósabb szálláshelyei közé tartozik. 9 szobában összesen 30 fő kényelmes elhelyezését tudjuk vállalni, gondolva a családosokra is, hiszen az 5 és 4 fős lakosztályainkat úgy alakítottuk ki, hogy családbarát szállásként együtt tudjon megszállni az egész család vagy egy nagyobb baráti társaság.

A 3 és 2 ágyas szobáink lehetőséget biztosítanak a kisebb létszámú családok vagy egyedülálló személyek színvonalas kiszolgálására.

Hotelünk családias hangulatú, jól felszerelt, a belvárostól gyalogosan 3 percre, a buszvégállomástól és a vasútállomástól 2 illetve 5 perc sétára, kertvárosias övezetben fekszik.

A határ közelsége,a látnivalók sokasága, a kulturális programok változatossága, a Brigetio Gyógyfürdő jótékony hatása miatt kedvelt úti cél vagyunk.

Hotelünk nagy előnye, hogy az Aranytál étteremmel egy épületben található, így a vendégek házon belül igénybe tudják venni az étterem összes szolgáltatását.

Egyedi kéréseivel, kérdéseivel kérem keressen minket az alábbi elérhetőségeinken:

Aranytál Étterem, Hotel és Rendezvényterem

2900 Komárom Szent László u. 1.

Tel:(30) 565 8599

aranytal_panzio_komarom_01.jpgaranytal_panzio_komarom_02.jpgaranytal_panzio_komarom_03.jpgaranytal_panzio_komarom_04.jpgaranytal_panzio_komarom_05.jpgaranytal_panzio_komarom_06.jpgaranytal_panzio_komarom_07.jpg